Na ovaj način možete isključiti 'zadnji put viđeno' u WhatsAppu

Jeste li poslali poruku putem WhatsAppa i ne primate odgovor? Tada možete upotrijebiti opciju "zadnji put viđen" da biste vidjeli kada je netko zadnji put bio na mreži. Suprotno tome, možda ne želite da itko vidi kada ste zadnji put bili na mreži. Srećom, možete isključiti Last Seen u WhatsAppu, tako da nitko ne može vidjeti kada ste zadnji put otvorili aplikaciju. Evo kako to učiniti.

Ako imate otvoren WhatsApp, svi ga mogu vidjeti tako da vas označe kao "online". Ne možete - nažalost, možda - to promijeniti. Ono što možete učiniti jest naznačiti da ne želite da drugi znaju kada ste zadnji put bili na mreži.

Isključite Posljednje viđeno na iPhoneu

Ako želite isključiti funkciju 'zadnji put viđeno' na vašem iPhoneu, otvorite aplikaciju i idite na Postavke . Idite na Privatnost putem naslova Račun . Na vrhu zaslona vidjet ćete opciju Posljednji put viđeno . Ako kliknete na to, dobit ćete izbor tko može vidjeti vaš posljednji viđeni status: svi, samo vaši kontakti ili nitko.

U izborniku Privatnost također možete prilagoditi tko može vidjeti vašu profilnu sliku, informacije i status, a pronaći ćete i pregled blokiranih kontakata. Također možete isključiti potvrde o čitanju: netko drugi ne može vidjeti jeste li pročitali njegovu poruku ili obrnuto. Potvrde o čitanju uvijek su uključene za grupne razgovore.

Onemogući Posljednje viđeno na Androidu

Gotovo isto radi na Android pametnim telefonima. U glavnom izborniku WhatsApp dodirnite točkice u gornjem desnom kutu i idite na Postavke. I ovdje idete na Račun> Privatnost. Opcije za Posljednje viđenje također su iste kao i kod iOS-a: Svi , Moji kontakti i Nitko

Korak od "Posljednje mreže" nalaze se plave kvačice, koje se nazivaju i potvrde o čitanju. To drugima omogućuje da vide jesu li pročitali poruku. Srećom, i to možete isključiti. I na iOS-u i na Androidu vratite se na Postavke> Račun> Privatnost i pomaknite se na dno. Isključite kvačicu ili prekidač pored Pročitajte račune . Napomena: poništavanje odabira plavih krpelja također znači da više ne možete vidjeti jesu li drugi vidjeli vašu poruku. Potvrde o čitanju i dalje će biti vidljive za grupne poruke. Nažalost, ovo se ne može isključiti.