Tako se vraćaju izbrisane fotografije na iPhoneu

Fotografije i slike koje izbrišete u aplikaciji Fotografije automatski se privremeno pohranjuju. I dalje ih možete vratiti ili trajno izbrisati. Ovdje možete pročitati kako to učiniti.

Većina korisnika iPhonea željno koristi aplikaciju Camera. IPhone je bez razloga najpopularnija foto kamera na svijetu. Osim činjenice da sve te slike zauzimaju puno memorije, organiziranje fotografija (i brisanje pogrešnih snimaka) također oduzima puno energije. Srećom, ako slučajno izbrišete pogrešnu fotografiju, ništa se neće dogoditi.

Ako na iPhoneu izbrišete slike - pretpostavljamo da imate instaliran iOS 8 - one će završiti u mapi Nedavno izbrisane . Na primjer, ako putem WhatsAppa primite neprimjerenu fotografiju, njezino brisanje nije dovoljno. I dalje ćete ga vidjeti u ovoj mapi.

Izbrisane fotografije čuvaju se 30 dana od trenutka kada stignu u mapu Nedavno izbrisano . Na dnu svake slike navedeno je koliko će dugo ostati vidljivi na ovom mjestu. Da biste se odmah riješili, dodirnite fotografiju, povećavajući je, a zatim dodirnite Izbriši .

Isto tako trajno izbrisati više slika odjednom je moguće, dodirnite popis najprije odaberite i označite slike za uklanjanje. Odaberite Delete na dnu i više ih nikada nećete vidjeti. Možete vratiti pojedinačne slike ili više slika istovremeno na isti način. Zatim ponovno završe u ulozi Filma.